Electronic Repair Kits

WPC 95 Dot Matrix Controller Repair Kit

WPC Dot Matrix Controller Repair Kit

Molex GI Repair Kit Data East / Sega

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Date East / Sega flipperkast (J5 of CN8).
De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.


 

Molex GI Repair Kit Bally / Williams

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Bally / Williams flipperkast J115. De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.

Molex GI Repair Kit Bally / Williams

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Bally / Williams flipperkast (J120 of J121). De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.

Connector Rebuild Kit Bally / Stern

Connector Rebuild Kit Bally

Electronic Repair Kits Pinball