Molex repair kit's

Sold out!

Williams Molex Kit System 3 tot System 7

Molex Kit voor Williams Flipperkast.
Vervang de connectors op de CPU en Driverboard van uw Williams Flipperkast System 3 tot System 7.
Kit bestaat uit 4 x Header & 4 X Connector.

Molex GI Repair Kit Bally / Williams

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Bally / Williams flipperkast J115. De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.

Molex GI Repair Kit Bally / Williams

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Bally / Williams flipperkast (J120 of J121). De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.

Molex GI Repair Kit Data East / Sega

Deze connector kit is voor de algemene verlichting van uw Date East / Sega flipperkast (J5 of CN8).
De originele connectors zijn vaak verbrand.De kit bestaat uit het 'print' gedeelte en uit de connector voor de 'draadkant'. Enige (de)soldeer ervaring is wel vereist voor het 'print' gedeelte. Het gebruik van een 'molex-tang' voor het draadgedeelte wordt van harte aanbevolen. Indien u de reparatie niet zelf aandurft kunnen wij dat natuurlijk voor u doen. Neem in dit geval even contact met ons op.


 

Connector Rebuild Kit Bally / Stern

Connector Rebuild Kit Bally